Torres: “Valóra vált a gyermekkori álmom!” – Focimagia

Torres: “Valóra vált a gyermekkori álmom!”

A labdarúgó Európa Liga megnyerése után a “matracosok” hőse alig tudta szavakba önteni az érzéseit…

Diego Simeone vezetőedző a döntő hajrájában küldte pályára Fernando Torrest, aki a szezon végén távozik a fővárosi klubtól. A 34 éves támadó a madridiak saját nevelésű játékosa. Az első csapatban a 2000/2001-es szezonban mutatkozott be, utána hat idényen át volt kulcsember. A szurkolók körében Kölyök becenéven emlegetett labdarúgó angliai és olaszországi kitérőt követően 2015 elején szerződött vissza az Atléticóhoz, de már nem tudott stabilan maghatározó ember lenni.

“Nehéz elmagyarázni, mennyire vagyok boldog attól, hogy valóra vált a gyermekkori álmom”

– nyilatkozta spanyolokkal világ- és kétszeres Európa-bajnok Torres, aki az EL-trófea előtt “csak” egy másodosztályú bajnoki aranyérmet szerzett az Atléticóval. Elárulta: szerencsés labdarúgónak tartja magát, mert karrierje során sok mindent megnyert, de fiatal labdarúgóként arra vágyott a legjobban, hogy régi csapatával, az Atléticóval nyerjen trófeát.

Torres szezon végi búcsújával kapcsolatban Simeone annyit jegyzett meg, hogy az utolsó bajnoki fordulóban az Eibart fogadják, és a támadónak hatalmas ünneplésben lesz része. Hozzátette: “Torres nagyszerű örökséget hagy maga után”.

 

Kövesd a FociMágiát a legfrissebb futballhírekért!

(Forrás: MTI/AP/Reuters/focimagia.hu; kiemelt kép: dpa/AFP)

Kapcsolódó