Iniesta szerint Griezmann nagyszerű igazolás lenne, de… – Focimagia

Iniesta szerint Griezmann nagyszerű igazolás lenne, de…

Úgy fest, hogy Andrés Iniesta – aki a közelmúltban bejelentette, hogy 22 év után elhagyja az FC Barcelonát – is örülne annak, ha Antoine Griezmann csatlakozna a katalán klubhoz.

Mint ismeretes, a spanyol sajtó a napokban arról számolt be, hogy a Barcelona a nyáron hajlandó kifizetni Griezmann 100 millió eurós (31,5 milliárd forintos) kivásárlási árát. A francia futballista esetleges átigazolásával kapcsolatban az FC Barcelonától távozófélben lévő Iniestát találták meg legutóbb az újságírók.

“Griezmann az egyik legjobb támadó a világon, és nem tudom, hogy mi fog történni a jövőben, de ő most egy Atletico Madrid-játékos, így nincs értelme erről a transzferről beszélni.”

– mondta a 34 éves középpályás a Marca-nak, majd hozzátette, hogy nagyszerű igazolás lenne Griezmann, amennyiben maga a játékos is szívesen csatlakozna a katalán klubhoz.

A 27 éves francia támadót négy évvel ezelőtt igazolta le az Atlético, a szerződése 2022-ig érvényes. Griezmann kulcsembernek számít abban a spanyol együttesben, amely jövő szerdán Lyonban, az Európa Liga döntőjében találkozik az Olympique Marseille csapatával.

 

Kövesd a FociMágia oldalát a legfrissebb futballhírekért.

(Forrás: mti/calciomercato.com/focimagia.hu; kiemelt kép: EFE)

Kapcsolódó