Megsérült a világcsúcstartó! – Focimagia

Megsérült a világcsúcstartó!

Sérülése ellenére vélhetően nem hagyja majd ki az oroszországi világbajnokságot a 104-szeres brazil válogatott labdarúgó.

Mint ismeretes, a Paris Saint-Germain kedden megnyerte a labdarúgó Francia Kupa döntőjét a harmadosztályú Les Herbiers ellen. Bár a kezdőcsapat tagjaként lépett pályára, a mérkőzés a 86. percében térdsérülés miatt le kellett cserélni a brazil Dani Alvest.

Sajtóértesülések szerint a 35 éves futballista térdsérülése nem igényel műtéti beavatkozást, ám így is vár rá legalább három hónap kényszerpihenő. Tite szövetségi kapitány egyébként május 14-én nevezi meg az oroszországi tornára utazó keretét.

A PSG brazil jobbhátvédje 17 éves profi pályafutása során a 38. trófeáját nyerte, amivel világcsúcstartó. A 35 éves futballista – a Le Parisien című lap összesítése szerint – egyet szerzett otthon a Bahíával, ötöt a Sevillával, 23-at az FC Barcelonával, kettőt a Juventusszal, négyet a PSG-vel és hármat a brazil válogatottal, amellyel egy újabbra törne a nyári, oroszországi világbajnokságon.

 

Kövesd a FociMágia oldalát a legfrissebb futballhírekért.

(Forrás: MTI/Reuters/AFP/marca.com/focimagia.hu; kiemelt kép: goolfm.net)

Kapcsolódó