Tim Weah: az USA első XXI. századi újonca – Focimagia

Tim Weah: az USA első XXI. századi újonca

A korábbi Aranylabdás, Geroge Weah fia az első 2000 után született játékos, aki pályára lépett az Egyesült Államok válogatottjában.

 

Tim Weah, az 1995-ben Aranylabdát nyerő Geroge Weah 18 éves fia, pályára lépett az Egyesült Államok-Paraguay barátságos mérkőzése. A meccset az USA nyerte 1-0-ra.

Tim az első 2000 után született labdarúgó, aki magára ölthette az amerikai felnőtt válogatott szerelését. Paraguay ellen a 86. percben léphetett pályára, a gólszerző Woodot váltotta.

A tinédzser támadó már a PSG-ben is bemutatkozhatott. Édesapja, aki a 90-es években az AC Milanban érte el legnagyobb sikereit, jelenleg Libéria miniszterelnöke.

 

 

Kövesd a FociMágia oldalát a legfrissebb futballhírekért.

(Forrás: dailymail.co.uk/focimagia.hu; kiemelt kép: showtodaytv.com)

Kapcsolódó

  • cristiano-ronaldo-cropped_126au7aczv5rrzvvcbo76z1p6

    Ronaldo remek formában!

    Szerdán került meg rendezésre a Real Madrid Fiorentina barátságos mérkőzés, tele izgalmakkal és fordulatokkal. Mivel nem tétmérkőzésről volt szó, így a Királyi Gárda portugál klasszisa, Cristiano Ronaldo is pályára...
  • 445575_heroa

    Bemelegítés: Real Madrid – Fiorentina

    Ma este barátságon mérkőzésen csap össze a Real Madrid a Fiorentina csapatával! Mi lehet a végeredmény a statisztikák alapján?  A fogadóirodák szerint a mérkőzés abszolút esélyese a négy meccs...