Hatalmas csalódás érte a PSG elnökét! – Focimagia

Hatalmas csalódás érte a PSG elnökét!

Nasszer al-Helaifi, a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatának tulajdonosa csalódott néhány játékosában a Bajnokok Ligájából való kiesés miatt, de a klub befektetési stratégiáján nem változtat.

A francia csapatot a címvédő Real Madrid kettős győzelemmel, 5-2-es összesítéssel búcsúztatta, al-Helaifinak azonban továbbra is meggyőződése, hogy a párizsi klub módszere – miszerint máshol már befutott játékosokat vásárol – helyes.

“Nem változtatjuk meg a stratégiánkat, folytatjuk a projektünket” – utalt a katari tulajdonos elsősorban Neymarra és Kylian Mbappéra, akik szerinte a klub jövőjét jelentik. Tavaly nyáron előbbi támadó 222 millió euróért vásárolta ki magát korábbi együttesétől, az FC Barcelonától. Utóbbit a Monaco adta kölcsön a PSG-nek, amely az idény végén érvényesítheti 180 millió eurós opciós vételi jogát.

Neymar az első mérkőzésen gyengén játszott, a visszavágón sérülés miatt nem léphetett pályára. Mbappé mindkét találkozón kezdő volt, és összesen 175 percet töltött a pályán, de ő sem tudott segíteni.

Al-Helaifi szerint nem azért estek ki, mert nem volt elég önbizalmuk. “A játékosok hittek a továbbjutásban, fel voltak készülve” – mondta a tulajdonos, aki azért hozzátette azt is, hogy “csalódott néhány labdarúgóban”.

 

Kövesd a FociMágia oldalát a legfrissebb futballhírekért! 

(Forrás: MTI/Reuters/focimagia.hu; kiemelt kép: Getty Images)

Kapcsolódó