Elindult a jelentkezés a Neymar Jr’s Five selejtezőire! – Focimagia

Elindult a jelentkezés a Neymar Jr’s Five selejtezőire!

A mezőny minden eddiginél nagyobb lesz, a szabályok, azonban továbbra is hűek maradtak ahhoz a játékhoz, amelyet Neymar Jr gyerekkorában az utcán játszott.

6 kontinens, 53 ország és több mint 100.000 amatőr focicsapat. Ez volt a 2017-es Neymar Jr’s Five futballbajnokság, amely idén még nagyobb mezőnnyel startol és minden eddiginél izgalmasabb meccseket ígér! A szabályok azonban továbbra is hűek maradtak ahhoz a játékhoz, amelyet Neymar Jr gyerekkorában az utcán játszott!

A grundfoci ihlette meccseken az 5 fős csapatok maximum 10 percig mérkőznek egymással, és ha az egyik csapat gólt lő, az ellenféltől kiáll egy játékos. A tét pedig nem más, mint a brazíliai döntőre való kijutás, ahol Neymar Jr várja majd őket a finálénak otthont adó Instituto Projeto Neymar Jr stadionban. 

A gigászi küzdelemből természetesen Magyarország sem maradhat ki, hiszen már nevezhetnek is a tornára a 16-25 év közötti, hazai amatőr focisták, akik márciustól első körben regionális selejtezőkön, Miskolcon, Szombathelyen, Pécsen, Szegeden és Budapesten mérhetik össze tudásukat. A szabályok értelmében az 5 fős csapatokban két 25 év feletti tag is benevezhet, illetve a játékok során két cserére is lehetőség lesz. A vidéki és fővárosi selejtezőket követően a hazai döntőt április 22-én tartják Budapesten, ahonnan a legjobb csapat utazhat majd tovább Brazíliába, a nemzetközi döntőre.

 

Hazai selejtezők

2018. március 17. – Miskolc

2018. március 18. – Szombathely

2018. március 24. – Pécs

2018. március 25. – Szeged

2018. április 07. – Budapest

 

További információért és jelentkezésért kattints ide!

 

Kövesd a FociMágiát a legfrissebb futballhírekért!

(forrás: FociMágia/RedBull, kiemelt kép: Red Bull)

Kapcsolódó