Bemelegítés: Real Madrid – Fiorentina – Focimagia
445575_heroa

Bemelegítés: Real Madrid – Fiorentina

Ma este barátságon mérkőzésen csap össze a Real Madrid a Fiorentina csapatával! Mi lehet a végeredmény a statisztikák alapján? 

A fogadóirodák szerint a mérkőzés abszolút esélyese a négy meccs óta veretlen Királyi Gárda, akik egyébként kimagasló formában futballoznak az elmúlt hetekben.

Miért pont a Fiorentinát hívta meg a Real egy barátságos mérkőzésre? Nos, a válaszért három évet kell visszamennünk az időben, 2014 nyarán történt ugyanis, hogy az olasz gárda meginvitálta a Blancókat egy felkészülési meccsre, ahol 2-1-es győzelmet arattak, ami óriási meglepetés volt. Bár Ronaldo már a 4. percben vezetést szerzett a Fiorentina mégis meg tudta fordítani a mérkőzést. Így ma este a Real revansot vehet a három évvel ezelőtt elszenvedett vereségért, ami ha formájukat tekintjük, sikerülhet is nekik!

(kiemelt kép: goal.com)

Kapcsolódó

  • Tim Weah: az USA első XXI. századi újonca

    A korábbi Aranylabdás, Geroge Weah fia az első 2000 után született játékos, aki pályára lépett az Egyesült Államok válogatottjában.   Tim Weah, az 1995-ben Aranylabdát nyerő Geroge Weah 18...
  • cristiano-ronaldo-cropped_126au7aczv5rrzvvcbo76z1p6

    Ronaldo remek formában!

    Szerdán került meg rendezésre a Real Madrid Fiorentina barátságos mérkőzés, tele izgalmakkal és fordulatokkal. Mivel nem tétmérkőzésről volt szó, így a Királyi Gárda portugál klasszisa, Cristiano Ronaldo is pályára...